politsiya-zatrimala-cholovika-za-vbivstvo-na-mikolayivschini

Поліція затримала чоловіка за вбивство на Миколаївщині

 • 8604 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. На Миколаївщині правоохоронці затримали чоловіка за вбивство. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Миколаївської області.

Близько опівночі 11 листопада 2016 року до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до місцевої лікарні 47-річного мешканця одного з сіл. Медики діагностували, що у чоловіка колото-різані рани шиї, тіла та кінцівок. Пораненому була надана допомога, але отримані тілесні ушкодження виявились не сумісними із життям.

Правоохоронці з’ясували, що лікарів викликала односельчанка потерпілого. Жінка розповіла, що вона запросила до себе двох товаришів, щоб разом організувати застілля в ході якого між чоловікам виникла суперечка. Домовласниця намагалась розборонити знайомих, але чоловіки не реагували на жінку і конфлікт припинився тільки після того, як постраждалий впав на підлогу, а біля нього утворилася калюжа крові. Господарка негайно зателефонувала до лікарні, а зловмисник почав надавати пораненому першу допомогу.

Жінка повідомила, що після того, як карета швидкої від’їхала від будинку, злочинець залишив помешкання. Правоохоронці, оглянувши місцевість, прилеглу до місця скоєння злочину, знайшли жителя смт. Березанка, який ховався неподалік у кущах біля паркану.

Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Зловмисника затримано, вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП