politsiyu-kiyeva-planuyut-perevesti-na-posileniy-rezhim-sluzhbi

Поліцію Києва планують перевести на посилений режим служби

 • 15357 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Поліцію Києва планують перевести на посилений варіант несення служби у період відзначення Дня Героїв Небесної Сотні. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС.

Про план дій правоохоронців у період відзначення Дня Героїв Небесної Сотні йшлося сьогодні, 14 лютого, на відеоселекторній нараді за головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового.

Начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Ігор Бабич зазначив, що відповідно до указу Президента України Петра Порошенка у період з 18 по 22 лютого в усіх регіонах держави заплановані заходи з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні.

З метою забезпечення публічного порядку та безпеки громадян у територіальних підрозділах планують за необхідності розгорнути діяльність оперативних штабів. До їх складу увійдуть представники Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та місцевої влади.

У Києві на службу вийдуть понад 6 тисяч правоохоронців. Поліція планує вживати превентивних заходів – здійснювати перевірку документів, огляд речей, а при необхідності – обмежувати доступ на окремі ділянки.

Як повідомляв УНН, Київрада виділить землю для меморіалу Героїв Небесної Сотні.

Українські Національні Новини

Київ