politvyaznya-s-klikha-etapuvali-u-verkhnyeuralsk-advokat

Політв'язня С.Клиха етапували у Верхнєуральськ - адвокат

 • 13967 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Політв'язня Станіслава Клиха етапували у Верхнєуральськ. Ми поки не знаємо точно, але судячи з усього - у сумнозвісну "Верхньоуральську критку". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив його адвокат Ілля Новіков, передає УНН.

"Станіслава Клиха етапували в Верхнеуральськ. Ми поки не знаємо точно, але судячи з усього - у сумнозвісну "Верхньоуральську критку". Список знаменитих в'язнів у неї такий, що впору визнати об'єктом ЮНЕСКО, але сидіти там від цього не легше. Про поточний стан Клиха нічого не відомо, сподіваємося отримати інформацію на наступному тижні", - написав І.Новіков.

Крім того, захисник додав, що "Микола Карпюк на такому ж знаменитому Володимирському централі принципово відмовився від роботи. Він і раніше говорив мені, що працювати в Росії не буде. У зв'язку з цим йому збираються посилити, а можливо, вже посилили режим утримання. Консул планує відвідати його найближчим часом".

Раніше Міністерство закордонних справ вимагає від Російської Федерації незалежного медичного обстеження для незаконно засудженого в Росії українського політичного в’язня Станіслава Клиха.

Нагадаємо, 9 січня українського політв'язня Кремля Станіслава Клиха етапували з Грозного до Челябінська.

Українські Національні Новини

Політика