poroshenko-pro-kampaniyu-na-drugiy-prezidentskiy-termin-vi-vid-mene-tse-ne-chuli

Порошенко про кампанію на другий президентський термін: ви від мене це не чули

 • 13624 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко заявив, що визначиться, чи братиме участь у наступній президентській виборчій кампанії, коли кампанія розпочнеться. Про це він заявив під час прес-конференції "Виклики - 2018", передає УНН.

"Я не хотів би з Вами сперечатися, хто лідирує в рейтингах, бо займаюся реформуванням держави..., а не рейтингами... Ви кажете, що ви вже давно чули про те, що я збираюся чи пішов вже у виборчу кампанію, чи збираюся цим займатися. Хочу Вас розчарувати, Ви від мене це не чули. І рішення щодо участі у виборчій кампанії я буду приймати тоді, коли кампанія буде розпочата. Обіцяю Вас детально про це проінформувати", - заявив він.

При цьому Президент висловив впевненість, що зараз в Україні потрібно займатися об'єднанням всіх політичних сил, суспільства, держави.

"Я навмисно зробив дострокові парламентські вибори у 2014 році саме для того, щоб ми мали як мінімум майже чотири роки проведення реформ. Поки парламент, уряд, коаліція буде мати змогу робити реформи, ми будемо працювати", - додав П.Порошенко.

Нагадаємо, П.Порошенко розповів, що точно буде брати участь у президентських виборах як виборець.

Українські Національні Новини

Політика