poroshenko-zaproponuvav-kontrolyuvati-napryamki-vikoristannya-byudzhetnikh-groshey

Порошенко запропонував контролювати напрямки використання бюджетних грошей

 • 10562 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Гроші на місцях мають інвестуватися у розвиток регіонів, а не використовуватися для підкупу виборців. Інакше доведеться запровадити контроль напрямків використання бюджетних коштів. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницького, передає УНН.

"Уперше, завдяки децентралізації, частка місцевих бюджетів складає 51% у зведеному бюджеті. Тобто левова частина грошей перейшла громадам. Щоб кожна копійка платника податків працювала на громаду, на українців. Кожна копійка має бути інвестована у школу, дитячий садок, у нову дорогу, в освітлення, у побудову програми сільської медицини, а не спрямовуватися на підкуп виборців. А ні, то буде прийнято рішення, яке буде контролювати напрямки використання бюджетних грошей, регламентувати це", - сказав Президент.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко висловив підтримку запровадженню середньострокового бюджетного планування. Про це він сказав під час розширеної урядової наради з питань децентралізації та регіонального розвитку у Вінниці.

Українські Національні Новини

Політика