poroshenko-zatverdiv-delegatsiyu-dlya-uchasti-na-naradi-obsye

Порошенко затвердив делегацію для участі на нараді ОБСЄ

 • 8928 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Президент України Петро Порошенко утворив делегацію для участі у щорічній нараді Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Президента.

"Утворити делегацію України для участі у Щорічній нараді Організації з безпеки та співробітництва в Європі з огляду виконання зобов'язань держав - учасниць у людському вимірі (10 - 21 вересня 2018 року, м.Варшава, Республіка Польща)", - йдеться в розпорядженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спостерігачам ОБСЄ не показували тіл загиблих унаслідок вибуху в окупованому Донецьку

Відмітимо, що до делегації увійдуть Кислиця Сергій Олегович - заступник Міністра закордонних справ України, глава делегації, Дещиця Андрій Богданович - Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща, заступник глави делегації, Беца Мар'яна Олександрівна - заступник директора Політичного департаменту - начальник відділу Речника Міністерства закордонних справ України - Речник Міністерства закордонних справ України, Джапарова Еміне Айярівна - перший заступник Міністра інформаційної політики України, Чубаров Рефат Абдурахманович - Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України та багато інших.

Як повідомляв УНН, за минулий тиждень Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтвердила загибель 35-річного чоловіка у підконтрольній урядові Врубівці Луганської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП