poroshenko-zayaviv-scho-zadovoleniy-robotoyu-voyennoyi-rozvidki

Порошенко заявив, що задоволений роботою воєнної розвідки

 • 9361 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Президент України Петро Порошенко заявив, що задоволений результатами роботи воєнної розвідки України, яка визнана партнерами України у світі за ефективний внесок у систему колективної безпеки НАТО та ЄС. Про це йдеться у вітанні Президента воєнної розвідки з нагоди професійного свята, передає УНН.

"Як Верховний Головнокомандувач Збройних сил України ціную вашу роботу, задоволений її результатами і дякую кожному із вас за високий патріотизм та безмежну відданість Батьківщині", - зазначив Президент.

Завдяки професійності та агресивній активності воєнна розвідка, за словами Порошенка, здобула значний авторитет у спецслужб партнерів України у світі і визнана ними як ефективний контриб’ютор системи колективної безпеки НАТО та Європейського Союзу.

"Непомітні для противника та майже невідомі співвітчизникам воїни "таємного фронту" роблять свій безцінний внесок у наближення нашої невідворотної перемоги над російськими загарбниками. Особливо пишаюся силою духу розвідників, які на окупованих територіях і за межами держави з ризиком для власної свободи і життя виконують свої професійні обов’язки", - вказав Глава держави.

Нагадаємо, у розвідці не виключили, що Білорусь може бути плацдармом для вторгнення Росії.

Українські Національні Новини

Політика