posadovets-odeskoyi-politsiyi-brav-khabari-z-vodiyiv-avto-na-yevronomerakh

Посадовець Одеської поліції брав хабарі з водіїв авто на єврономерах

 • 10197 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Співробітники СБУ викрили на систематичних хабарах посадовця управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Одеській області. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що майор поліції налагодив протиправний механізм одержання неправомірної вигоди від водіїв імпортних автомобілів з подвійними номерами, так званих "двійників", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, оперативники спецслужби задокументували факт вимагання від місцевого жителя 1,5 тис. дол. За вказану суму посадовець обіцяв не притягувати до відповідальності за керування автомобілем марки BMW Х6 зі зміненими номерами агрегатів транспортного засобу.

Правоохоронці затримали посадовця поліції в центрі міста під час одержання всієї суми хабара.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення можливої причетності до незаконної діяльності інших посадових осіб Національної поліції.

Нагадаємо, парламент займеться розглядом питанням автомобілів на єврономерах у другому читанні, скоріше за все, у листопаді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП