posadovets-vikonavchoyi-sluzhbi-mikolayivschini-brav-vidkati-z-premiy-pidleglikh

Посадовець виконавчої служби Миколаївщини брав "відкати" з премій підлеглих

 • 10634 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону на вимаганні неправомірної вигоди викрито начальника Вознесенського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передає УНН.

"Досудовим розслідуванням установлено, що керівник відділу державної виконавчої служби за погодження документів про преміювання підлеглих щомісячно вимагав неправомірну вигоду в розмірі 20% від загальної суми премії", - йдеться у повідомленні.

Затриманому планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (вимагання неправомірної винагороди) Кримінального кодексу України, та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 520 тисяч гривень для одного з керівників виконкому міськради м. Українка Київської області, затриманого напередодні за підозрою у вимаганні хабара 30 тисяч доларів (790 тисяч гривень).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП