posadovtsiv-kharkivskogo-vishu-vikrili-na-khabari

Посадовців харківського вишу викрили на хабарі

 • 8080 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Начальника відділу та головного спеціаліста однієї з харківських академій затримали під час отримання від студента 3 тис. грн за успішне складання іспитів та переведення його на наступний навчальний курс. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

Прокуратура Харківської області спільно з управлінням захисту економіки Національної поліції викрили двох посадовців одного із вищих навчальних закладів Харківщини під час отримання неправомірної вигоди.

"За попередніми даними, начальник відділу та головний спеціаліст академії вимагали та отримали від студента 3 тис. грн за успішне складання ним іспитів та переведення його на наступний навчальний курс", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом) та затримання у порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуку вилучені ще 21 тис. грн, які були розкладені різними сумами по конвертах. Наразі слідчі з'ясовують їх походження.

Як повідомляв УНН 29 травня, декана Уманського національного університету садівництва затримано на хабарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП