poshkodzhena-azs-ta-pryvatni-budynky-rosiiany-shist-atakuvaly-dnipropetrovshchynu

Пошкоджена АЗС та приватні будинки: росіяни шість разів атакували Дніпропетровщину

 • 25493 переглядiв

Російські війська шість разів атакували Дніпропетровську область, використовуючи артилерію та безпілотники-камікадзе, пошкодивши АЗС, об'єкти інфраструктури, будинки, господарські споруди, автомобілі, сонячні батареї, лінії електропередач та газопровід.

Протягом доби, 18 березня, російські війська шість разів атакували Дніпропетровську область за допомогою артилерії та дронів-камікадзе. Про це заяви голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

З важкої артилерії агресор тричі за день обстрілював громади Нікопольського району – Мирівську, Червоногригорівську та Марганецьку. І три дрони-камікадзе спрямував на сам Нікополь

- резюмував голова ОВА.

За його словами, внаслідок обстрілів була пошкоджена АЗС, там сталася пожежа, яку рятувальники вгамували. Також понівечений інфраструктурний об’єкт.

Окрім того, побиті 11 приватних будинків, 2 господарські споруди та стільки ж авто. А ще – майже шість десятків сонячних панелей, лінії електропередач й газогін. Проте інформація про постраждалих наразі немає.

Нагадаємо

Російські війська сьогодні вранці атакували Нікополь у Дніпропетровській області, спричинивши пожежу на автозаправній станції

Атака рф на Кривий Ріг: у ДСНС показали наслідки18.03.24, 10:47 • [views_0]

Володимир Омельченко

Війна