poshkodzheno-linii-elektroperedach-i-hazohin-ye-poranenyi-okupanty-obstrilialy-dnipropetrovshchynu

Пошкоджено лінії електропередач і газогін, є поранений: окупанти обстріляли Дніпропетровщину

 • 24361 переглядiв

Внаслідок російських обстрілів Нікопольського району протягом дня було поранено людину, пошкоджено будинки, автомобілі, лінії електропередач та газопровід.

Ворог протягом дня бив по Нікопольщині, зокрема вибухи лунали у Нікополі, Покровській та Марганецькій громадах. Внаслідок обстрілів поранено чоловіка та пошкоджено будинки, автомобілі, лінії електропередач і газогін. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

"Після тихої для Нікопольщини ночі вже вранці ворог знову взявся за своє. Удари по району тривали протягом усього дня. Агресор поцілив 9 дронами-камікадзе і 4 рази бив з важкої артилерії. Вибухи лунали у Нікополі, Покровській та Марганецькій громадах. Поранений чоловік", - повідомив Лисак.

Він також повідомив, що внаслідок удару пошкоджені магазин, промислове та комунальне підприємства, 11 приватних будинків, 2 господарські споруди і стільки ж гаражів, парник, 9 авто. Зачепило кілька ліній електропередач і газогін.

Нагадаємо

Двоє чоловіків загинули і літня жінка отримала поранення внаслідок авіаудару російських військ по селу Максимівка у Донецькій області.