posol-vizit-kilkokh-nimetskikh-politikiv-do-krimu-mozhe-mati-plachevni-pravovi-naslidki

Посол: візит кількох німецьких політиків до Криму може мати "плачевні правові наслідки"

 • 11976 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Посол України в Німеччині Андрій Мельник назвав “безвідповідальним вояжем” візит кількох німецьких політиків в анексований Крим та зазначив, що це може мати дуже плачевні правові наслідки. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

"Безвідповідальний вояж кількох політиків з партії AfD місцевого масштабу на незаконно окупований Крим може мати для цих горе-депутатів дуже і дуже плачевні правові наслідки. Шкода, що наші попередження досі не сприймаються серйозно. Ну що ж, побачимо", - написав посол.

Як повідомляв УНН, до анексованого Росією Криму з офіційним візитом прибула делегація німецьких парламентаріїв правопопулістської партії “Альтернатива для Німеччини” з трьох регіональних парламентів ФРН.

Депутати заявили, що їх не турбують погрози Києва заборонити їм в’їзд в Україну. Делегація перебуватиме в Криму з 3 по 9 лютого.

Безвідповідальний вояж кількох політиків з партії AfD місцевого масштабу на незаконно окупований Крим може мати для цих горе-депутатів дуже і дуже плачевні правові наслідки. Шкода, що наші попередження досі не сприймаються серйозно. Ну що ж, побачимо @HughBronson_AfD

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) 3 февраля 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика