postrazhdaliy-u-strilyanini-za-uchastyu-s-pashinskogo-rozpoviv-svoyu-versiyu

Постраждалий у стрілянині за участю С.Пашинського розповів свою версію

 • 14828 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Чоловік на ім'я В'ячеслав, в якого стріляв нардеп Сергій Пашинський, розповів в ефірі телеканалу "1+1" свою версію інциденту з народним депутатом С.Пашинським, передає УНН.

Його версія відрізняється від показань народного обранця. Так, за словами В'ячеслава, саме нардеп почав розбірку. Тільки після цього він ударив С.Пашинського пляшкою.

"Зупиняється мерседес, в ньому сидить... Каже: "Ви б лампи хоча б включили, що це таке?" Я їй - чуєш, іди... Ми продовжили штовхати і вже майже доштовхнули, тому що він стрельнув мене в лівому ряду, а машина стояла в правому. Зненацька чую: "Всім стояти, лежати!" і постріл у мене в упор. У мене в руці пляшка була, я його відразу і навернув. Я якби їх набачився на сході, в АТО, таких гусей", - розповідає чоловік.

Також, за словами чоловіка, жодного попереджувального пострілу в повітря не було, і якби він не встиг вдарити руку з пістолетом пляшкою і тим самим збити приціл, постріл прийшовся б йому прямо в грудну клітку.

Як повідомлялося, заступник голови фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Сергій Пашинський раніше заявляв, що чоловік першим кинувся на нього з пляшкою в руці і погрозами вбити. За його словами, він зробив попереджувальний постріл в повітря із свого пістолета.

Українські Національні Новини

Політика