pozhezhu-bilya-stantsiyi-metro-gidropark-likviduvali

Пожежу біля станції метро "Гідропарк" ліквідували

 • 9732 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Пожежу в спортивному залі біля станції метро "Гідропарк" в Дніпровському районі Києва ліквідували. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Києві, передає УНН.

"О 14:05 загоряння було ліквідоване. На місці події працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 23 чоловіки особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні біля станції метро "Гідропарк" загорівся одноповерховий спортивний зал. Пожежа розкинулась на площі 300 кв. метрів.

Раніше прес-служба київського метрополітену повідомляла, що станція метро працює у звичному режимі.

Нагадаємо, військова прокуратура назвала основні версії пожежі у Балаклії. Випадкова іскра, підрив нерозмінованих залишків, порушення правил техніки розмінування – такі основні версії пожежі на військових складах у місті Балаклія. За словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, неможливо встановити причину пожежі у Балаклії без результатів експертизи.

Як повідомляв УНН, 3 травня о 13:40 на технічній території військової частини “65 арсенал” Міністерства оборони України у Балаклії виникло загорання сухої трави з подальшими поодинокими вибухами боєприпасів на площі близько 35 га. О 17 годині 8 травня пожежа була ліквідована.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП