pratsivnika-vipravnoyi-koloniyi-dnr-zatrimali-na-punkti-propusku-novotroyitske

Працівника виправної колонії "ДНР" затримали на пункті пропуску "Новотроїцьке"

 • 11893 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 5 березня. УНН. На контрольно-пропускному пункті “Новотроїцьке” поліцейські затримали працівника виправної колонії “ДНР”. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУНП Донецької області.

За інформацією поліції, 26-річний хлопець, житель Донецька, з грудня 2014 до червня 2015 року ніс службу на території Донецького слідчого ізолятора №5, розташованого на вулиці Кобозева.

Повідомляється, що чоловік добровільно вступив до лав бойовиків. Отримавши посаду молодшого інспектора з контролю за укладеними, форму і зброю, став працювати на бойовиків. Новобранець отримував зарплату 8000 рублів на місяць, проте через півроку він зрозумів, що цих коштів йому мало і покинув місце служби.

"Весь час колишній бойовик перебував на території окупованого Донецька, а недавно, посварившись з дружиною, вирішив пожити у батька в Києві. Без всяких підозр, взявши з собою трудову книжку та інші документи, в момент перетину КПВВ "Новотроїцьке" він був затриманий поліцейськими спільно з батальйоном «Харків» і співробітниками прикордонної служби", - сказано у повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.260 Кримінального кодексу України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності).

Нагадаємо, минулої доби, 4 березня, пункти пропуску в зоні АТО перетнуло більше 20 тис. людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП