pratsivniki-bilogo-domu-nalyakali-b-obamu-snigovikami

Працівники Білого дому налякали Б.Обаму сніговиками

 • 8956 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Співробітники Білого дому налякали президента США Барака Обаму сніговиками, передає УНН з посиланням на ВВС.

Зазначається, що в одному з нещодавніх інтерв'ю Б.Обама розповів, що має ірраціональний страх перед сніговиками.

"У них є щось від Чакі (лялька із фільму "Дитяча гра", в яку вселився дух убивці - ред.). Вони трохи моторошні", - сказав Б.Обама.

Коли перша леді Мішель Обама пожартувала щодо того, щоб поставити сніговика в їхній спальні, президент відповів, що не спатиме там, якщо це станеться.

Однак співробітники Білого дому все-таки спробували налякати свого керівника. Вони перетягли до вікон Білого дому чотирьох сніговиків.

"Останні три тижні у Трояндовому саду стояли чотири сніговики. Ми жартували, що треба щодня підсувати їх трошки ближче до Овального кабінету (робочий кабінет президента - ред.), щоб побачити, чи хтось це помітить", - повідомив один із співробітників.

Та врешті-решт один із працівників перед тим, як президент прийшов в кабінет, перетяг усіх сніговиків, щоб кожен із них зазирав в окреме вікно.

Після цього жарту в офіційному Instagram Білого дому з'явилося фото сніговика, який дивиться на президента, із підписом: "Хочеш зліпити сніговика?".

Хоча дехто вважає це зображення трохи зловісним, Б.Обама сприйняв жарт нормально. Один із співробітників Білого дому повідомив, що розіграш президентові сподобався.

Українські Національні Новини

Новини Світу