pravookhorontsi-kiyeva-zatrimali-minera-genprokuraturi

Правоохоронці Києва затримали "мінера" Генпрокуратури

 • 9744 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Київські правоохоронці затримали "мінера" Генпрокуратури України. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Києва.

До київської поліції 29 листопада зателефонував невідомий та повідомив, що на вулиці Різницькій замінована будівля Генеральної прокуратури України. На місце події відразу виїхали вибухотехнічна та кінологічна служби, працівники ДСНС та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Правоохоронці оглянули адміністративну будівлю і прилеглу територію. У результаті жодних підозрілих предметів чи речовин не виявили.

Правоохоронці встановили, що дзвінок здійснили з таксофону на вулиці Хрещатик. Згодом затримали і чоловіка, який телефонував – 62-річного уродженця Київської області, який у столиці без постійного місця проживання, раніше судимого за майнові злочини, звільненого з місць позбавлення волі у вересні цього року. Зловмисник зізнався та пояснив, що мав на меті тимчасово заблокувати роботу Генпрокуратури.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. За поданням слідчих суд арештував чоловіка. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП