pravookhorontsi-zatrimali-kiyanina-yakiy-vbiv-cholovika-kolishnoyi-spivmeshkanki

Правоохоронці затримали киянина, який вбив чоловіка колишньої співмешканки

 • 9818 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У Києві правоохоронці затримали зловмисника за вбивство чоловіка колишньої співмешканки. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Києва.

До поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що вдома вона виявила мертвим свого цивільного чоловіка. Експертиза встановила, що він помер внаслідок удушення.

Поліцейські з’ясували, що у квартирі, де сталася трагедія, перебувала мати-інвалід заявниці. Пенсіонерка розповіла, що до них приходив у гості колишній співмешканець доньки. Він проник до квартири на першому поверсі через вікно на балконі, яке розбив напередодні.

Через деякий час додому повернувся нинішній співмешканець дочки і, побачивши колишнього своєї коханої, почав виганяти його. Чоловіки сварилися і билися у сусідній кімнаті, а після того, як усе стихло, екс-зять зайшов до пенсіонерки в кімнату і сказав, що йде на вулицю за цигарками.

Правоохоронці затримали підозрюваного неподалік від місця події. Чоловік зізнався у скоєному, пояснивши свій вчинок ревнощами.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз затриманий перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Як повідомляв УНН, військовослужбовець на Одещині вистрелив собі в ключицю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП