predstavniki-ugrupovannya-dnr-zayavili-pro-gotovnist-do-obminu-polonenimi

Представники угруповання "ДНР" заявили про готовність до обміну полоненими

 • 10684 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. "Уповноважений з прав людини "ДНР" Дар’я Морозова заявила, що вони готові до обміну полоненими з Україною до новорічних свят, передає УНН з посиланням на РІА "Новости".

"Ми вимагаємо провести обмін до Нового року. Сподіваюся на політичне рішення П.Порошенка в цьому питанні. На даний момент підтверджено близько 500 осіб, по кожному з них є підтвердження. Ми ж готові передати 42 людини. 235 осіб готовий забрати Луганськ ", - сказала "омбудсмен".

"Ми готові забрати цих людей. Це ті люди, які процесуально очищені... Ми погодилися, але тільки" 228 на 8 ", тому що у нас процесуально очищені вісім чоловік", - додала вона.

Як повідомляв УНН, 15 грудня представник України в Тристоронній контактній групі Ірина Геращенко заявила, що Україна у рамках процесу звільнення заручників передасть ОРДЛО зі списку в 228 людей 15 осіб, серед яких ті, що здійснили злочини, важкохворі люди, також 6 жінок, у знак доброї волі. Ці люди будуть вдома протягом кількох днів, до наступного засідання мінської групи 21 грудня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП