premiery-serialiv-u-kvitnia

Прем’єри серіалів у квітня

 • 35365 переглядiв

Кримінальний драматичний серіал "Ріплі" від Netflix, заснований на романах Патриції Хайсміт, з Ендрю Скоттом, Джонні Флінном, Дакотою Феннінгом та Еліотом Самнером у головних ролях, розповідає про харизматичного шахрая Тома Ріплі у 1950-х та 60-х роках! Та інші довгоочікувані прем'єри серіалів у квітні дивіться в огляді від УНН.

Про найочікуваніші серіали, що стартують у квітні 2024 року читайте в огляді УНН.

Ріплі (Ripley, прем'єра – 4 квітня)

В основу кримінальної драми, яку запускає Netflix, лежить серія романів американської письменниці Патриції Хайсміт. Центральний персонаж – харизматичний Том Ріплі – злодій і шахрай, який провертає афери аби пробитися в житті.

Події відбуваються в 50-60-х роках 20-го століття. Події серіалу починають з того, що Ріплі наймає заможний американець для повернення з Європи його блудного сина.

Головна роль в серіалі виконує ірландський актор Ендрю Скотт (серіали "Шерлок", "Погань", "Порожня корона", "Темні початки", "Чорне дзеркало"). Також у шоу зіграли Джонні Флінн ("Емма", "Девід Боуї: Історія людини із зірок"), Дакота Феннінг ("Вісім подруг Оушена", "Одного разу... у Голлівуді") та Еліот Самнер ("Джентльмени", "Не час помирати").

Режисером і сценаристам серіалу виступив лауреат "Оскара" Стівен Заіллян, відомий як автор сценаріїв до фільмів "Список Шиндлера", "Банди Нью-Йорка", "Ірландець" та інших.

Шуґар (Sugar, прем'єра – 5 квітня)

У центрі сюжету кримінальної драми, яку презентує Apple TV+, – лос-анджелеський приватний детектив Джон Шуґар.

Детектив розслідує загадкове зникнення Олівії Сігел – онуки легендарного голлівудського продюсера Джонатана Сігела. За час розслідування Шуґар.дізнається багато цікавого про родину родини Сігел.

Головну роль у серіалі виконав Колін Фаррелл ("Залягти на дно в Брюгге", "Банші Інішеріна", "Бетмен").

Автором серіалу виступив Марк Протосевич, який працював над сценаріями до таких фільмів, як "Посейдон", "Я – легенда", "Тор" та "Олдбой".

Паразит: Сірі (Parasyte: The Grey, прем'єра – 5 квітня)

Південно корейський науково-фантастичний серіал з елементами жахів, можна буде побачити на Netflix.

Невідомі паразити з відкритого космосу починають захоплювати людські тіла та пробиваються до влади. Людство стикається з загрозою для свого існування та мусить боротися.

Фоллаут (Fallout, прем'єра – 11 квітня)

Prime Video запускає екранізацію однойменної культової серії відеоігор Interplay Entertainment.

Події розгортаються в майбутньому – за два століття після ядерного конфлікту 2077 року. У цій альтернативній історії досягнення в галузі ядерних технологій після Другої світової війни призвели до виникнення ретрофутуристичного суспільства і подальшої війни за ресурси. Ті, хто вижив, сховалися в підземних радіоактивних бункерах, побудованих для збереження людства в разі ядерного знищення. Мешканка одного з таких бункерів, полишає його для того аби дістатися дикої Пустки на місці Лос-Анджелеса.

Головні ролі в серіалі виконали Елла Пернелл ("Пипець 2", "Чаклунка"), Волтон Гоггінс ("Джанго вільний", "Мерзенна вісімка", "Людина-мураха і Оса") та Ерон Мотен ("Моцарт у джунглях", "Визволення").

Творцями серіалу стали подружжя Ліза Джой і Джонатан Нолан (молодший брат режисера Крістофера Нолана), відомі як творці науково-фантастичного серіалу "Світ Дикого заходу".

Над музичним оформленням серіалу працював композитор Рамін Джаваді – відомий роботою над музикою у "Світі Дикого заходу", а також до таких серіалів як "Гра престолів", "Дім Дракона" та фільмів "Залізна людина", "Варкраф" тощо.

Франклін (Franklin, прем'єра – 12 квітня)

Міні-серіал від HBO розповість про кілька років з життя одного з батьків-засновників США Бенджаміна Франкліна. Події серіалу оповідають про перебування Франкліна у Франції, де він намагається здобути гарантії існування та незалежності молодої американської держави.

Франкліна у серіалі втілив відомий американський актор Майкл Дуглас ("Волл-Стріт", "Основний інстинкт", "Людина-мураха").

Зняв серіал Тім Ван Паттен, який раніше працював над такими успішними шоу, як "Клан Сопрано", "Секс і місто", "Підпільна імерія" та "Гра престолів".

Симпатик (The Sympathizer, прем'єра – 14 квітня)

HBO також підготував історичну шпигунську драму, зняту на основі однойменного роману В'єт Тхань Нгуєна. Історія розгортається на тлі падіння уряду Південного В'єтнаму в 1975 році. В подальшому події розгортаються в Каліфорнії (США). Головний герой – таємний комуністичний агент В՚етконга, який прибуває до США, щоб шпигувати за вихідцями з Південного В'єтнаму.

Головну роль у серіалі виконав Хоа Сюаньде (серіал "Ковбой Бібоп"). Також у серіалі зіграв Роберт Дауні-молодший ("Залізна людина", "Оппенгеймер").

Режисером серіалу виступив відомий південнокорейський режисер Пак Чхан Ук ("Олдбой", "Служниця").

Під мостом (Under the Bridge, прем'єра – 17 квітня)

Цей міні-серіал від Hulu заснований на книзі Ребекки Годфрі, яка розповідає про жорстоке вбивство групою підлітків 14-річної дівчини Ріни Вірк, що справді трапилося у Канаді в 1997 році. Головною героїнею серіалу є сама письменниця Ребекка Годфрі, яка намагається дізнатися що ж трапилося насправді.

Головні ролі у серіалі виконали Райлі Кіо ("Шалений Макс: Дорога гніву", "Диявол завжди тут") та Лілі Гладстон ("Вбивці квіткової повні").

Конан О’Браєн має йти (Conan O'Brien Must Go, прем'єра – 18 квітня)

Комедійний серіал від HBO. Головну роль Конана О’Браєна виконав американський комік Конан О’Браєн. О’Браєн відвідує нових друзів по всьому світу, яких він знайшов через свій подкаст "Конану О’Браєну потрібен друг". Він знайомиться з місцевою культуру та звичаями.

Хроніки Спайдервіка (The Spiderwick Chronicles, прем'єра – 19 квітня)

Серіал від The Roku Channel, заснований на однойменній серії дитячих фентезі-книг Голлі Блек і Тоні Дітерліцці/ В основі сюжету історія трьох дітей, які знаходять польовий путівник фей, за допомогою якого вони потрапляють у таємничий світ, де на них чекають зустрічі з різними магічними істотами.

У серіалі знявся Крістіан Слейтер ("Ім'я троянди", "Інтерв'ю з вампіром").

Мертві хлопці-детективи (Dead Boy Detectives, прем՚єра – 25 квітня)

Netflix продовжує розвивати всесвіт "Пісочного чоловіка", заснований на коміксах Ніла Геймана. Ще 30 років тому Гейман ввів до своїх коміксів таких двох мертвих хлопчиків, які відмовились перебиратися у потойбіччя та залишились серед людей. У серіалі двоє хлопців-привидів та їхня жива приятелька, розслідують злочини пов’язані з містичними силами.

Вуаль (The Veil, прем'єра – 30 квітня)

Міні-серіал, що вийде на стрімінговій платформі Hulu, розповідає про смертельне протистояння двох жінок, загорнуте у гру "правди та брехні". Події відбуваються під час подорожі з Туреччини до Франції. Одна з героїнь має секрет, який інші треба розкрити.

Головні ролі в серіалі виконали Елізабет Мосс (серіал "Оповідь служниці", "Людина-невидимка"), Джош Чарльз (серіал "Гарна дружина"), Джеймс П'юрефой ("Оселя зла", "Висотка") та інші.

Створив серіал Стівен Найт, відомий за роботою над сценаріями до фільмів "Брудні принади", "Ефект колібрі" та "Дівчина у павутинні". Також він є творцем серіалів "Гострі картузи", "Сліпота" та "Все те незриме світло".