prezident-beshiktasha-nazvav-match-z-dinamo-vazhlivim-dlya-usiyeyi-turechchini

Президент "Бешикташа" назвав матч з "Динамо" важливим для усієї Туреччини

 • 7396 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Президент "Бешикташа" Фикрет Орман поділився очікуваннями від заключного матчу групової стадії Ліги чемпіонів проти "Динамо", заявивши про важливість результату в рамках усієї Туреччини, повідомляє УНН з посиланням на сайт "Бешикташа".

"Матч з Динамо дуже важливий для всієї Туреччини, адже вперше в історії турецька команда може завершити груповий етап переможцем групи. У Києві буде холодно, так що нам буде нелегко. Ми сподіваємося перемогти, щоб стати лідерами квартету", - відзначив керівник турецького клубу.

Також Ф.Орман заявив про вкладення власних зусиль для того, щоб футболу у виконанні "Бешикташа" вийшов на світовий рівень.

"Ми намагаємося зробити "Бешикташ" клубом світового класу, щоб постійно проводити матчі високого рівня. Завтрашня гра - один з кроків по досягненню цієї мети", - додав президент.

Нагадаємо, що для виходу в плей-офф турніру турецькому колективу варто перемогти "Динамо", адже "Бешикташ" відстає від лідерів групи В "Наполі" і "Бенфіки" на 1 очко. Кияни мають 2 пункти та втратили шанси на вихід в 1/8 фіналу.

Як повідомляв УННматч “Динамо” — “Бешикташ” відбудеться у вівторок, 6 грудня, на столичному НСК “Олімпійський”. Початок — о 21:45.

Українські Національні Новини

Спорт