prezident-kmu-i-pravookhorontsi-ignoruyut-zvernennya-asotsiatsiyi-skraplenogo-gazu-o-shirokov

Президент, КМУ і правоохоронці ігнорують звернення Асоціації скрапленого газу - О.Широков

 • 11693 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Державні органи проігнорували більше 16 звернень Асоціації скрапленого газу щодо ситуації на ринку скрапленого газу. Про це під час прес-конференції з питань запровадження санкції проти імпортерів газу сказав виконавчий директор Асоціації скрапленого газу Олег Широков, передає кореспондент УНН.

«Усі учасники Асоціації скрапленого газу гарно зарекомендували себе на ринку. І та ситуація, яка вже третій місяць складається на ринку скрапленого газу, вона не тільки погіршується, а й може стати критичною.

З самого початку цих подій ми, починаючи з грудня 2016, написали більше 16 звернень. Вони були серйозні, відкриті і спрямовані на Адміністрацію Президента, і на Кабінет Міністрів, і комітети ВР, і Державну фіскальну служба, і СБУ, і прокуратуру і НАБУ - і всі ці звернення залишилися без уваги. Тому що ті відповіді, які вони давали не розкрили ситуацію. І ми безумовно і надалі будемо звертатися щодо ситуації на ринку скрапленого газу. І ми хочемо донести нашу позицію до всіх державних органів», - сказав О. Широков.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, під санкції, що передбачають заборону зовнішньоекономічної діяльності потрапили імпортери близько 40% скрапленого газу. Вказане рішення МЕРТу має вступити в дію у березні поточного року.

За словами нардепа С.Лещенка, санкції проти трейдерів газу введені з метою заведення нового гравця на ринок.

Українські Національні Новини

Політика