prezident-okremi-politichni-sili-ne-polishayut-zusil-destabilizuvati-situatsiyu-v-ukrayini

Президент: окремі політичні сили не полишають зусиль дестабілізувати ситуацію в Україні

 • 9088 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Окремі політичні сили не полишають зусиль дестабілізувати ситуацію всередині України. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з новообраними головами та депутатами об’єднаних територіальних громад, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

"Окремі політичні сили не полишають зусиль дестабілізувати ситуацію всередині країни, використовуючи для цього всі методи: від махрового популізму до псевдомасових протестів", - цитує П.Порошенка прес-служба.

"Але український народ вже добре розрізняє тих, хто готовий нести відповідальність за країну та робити реальні справи від популістів всіх кольорів - що з вилами, що з косами", - зазначив Глава держави.

Президент наголосив, що в економці та соціальній сфері найгірший період позаду, але відкотитися назад дуже легко, якщо допустити дестабілізацію.

За його словами, попри всі складнощі і необхідність витрачати величезні ресурси - 5% ВВП - на безпеку та оборону, вдалося підняти мінімальну заробітну платню вдвічі, суттєво з нового року підвищити зарплату вчителям та лікарям, забезпечити програму будівництва доріг.

Українські Національні Новини

Політика