prezident-skhvaliv-novu-sistemu-derzhpolitiki-reabilitatsiyi-ukrayinskikh-voyiniv

Президент схвалив нову систему держполітики реабілітації українських воїнів

 • 11056 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в АТО, у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях". Про це він сьогодні сказав під час участі у церемонії нагородження переможців завершального етапу відбору до національної збірної "Ігор Нескорених - 2018", передає кореспондент УНН.

"Я без жодних коливань підтримав ініціативу президентського уповноваженого з питань учасників АТО щодо необхідності створення якісних умов спортивної реабілітації воїнів АТО. Саме сьогодні я підписую указ про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в АТО, у заходах із забезпечення національної безпеки та оборони, у відсічі та стримуванні збройної агресіі РФ у Донецькій та Луганській областях. Прямо тут я підписую цей указ і ми запускаємо нову систему державної політики реабілітації українських воїнів", - заявив Президент.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що створення Міністерства у справах ветеранів є першочерговим завданням.

Президент підписав Указ «Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в АТО, у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях».

— Svyatoslav Tsegolko (@STsegolko) 12 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика