prezident-zayaviv-scho-zaproponuye-radi-rozglyanuti-yak-nevidkladniy-proekt-medreformi-na-seli

Президент заявив, що запропонує Раді розглянути як невідкладний проект медреформи на селі

 • 17154 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко повідомив, що запропонує Верховній Раді України розглянути як невідкладний законопроект щодо медичної реформи на селі. Про це він сьогодні сказав під час виступу на урочистому заході з нагоди Дня медичного працівника у Маріїнському палаці, передає кореспондент УНН.

За словами Президента, на сьогодні 30% українців проживає у сільській місцевості, де рівень медичної допомоги є неприпустимим.

“Саме тому я дав доручення підготувати відповідний законопроект і запропоную розглянути його у Верховній Раді як невідкладний. Ми маємо запропонувати для українського села абсолютно нові сучасні рішення, не просто зміну фінансування, а рішення, які мають спиратися на модернові телекомунікаційні технології, консультування, лікування. Пріоритетом поставити забезпечення медичним транспортом, що разом з будівництвом доріг дозволить значно покращити медичне забезпечення мешканців українського села”, — наголосив він.

Як повідомляв УНН, П.Порошенко заявив, що до другого читання у Верховній Раді має надійти досконалий проект медичної реформи, з врахуванням усіх пропозицій та зауважень.

Українські Національні Новини

Політика