prezydent-yevrorady-vidreahuvav-na-pidpysannia-baidenom-zakonu-pro-dopomohu-ukraini-my-yedyni-v-zoboviazanni-pidtrymuvaty-ukrainu

Президент Євроради привітав рішення Байдена підписати законопроєкт про допомогу Україні

 • 16131 переглядiв

Президент Європейської Ради Шарль Мішель, заявив, що рішення США виділити військову допомогу Україні - демонструє спільну прихильність ЄС та Вашингтону до підтримки вільної та незалежної України, інтегрованої в євроатлантичну спільноту.

Президент Євроради Шарль Мішель привітав рішення президента США щодо підписання законопроєкту, який передбачає військову допомогу Україні. Про це пише УНН з посиланням на заяву Мішеля в X.

Деталі 

Дякуємо президенту США Джо Байдену за вашу невпинну роботу протягом останніх місяців над цим пакетом підтримки. Ми єдині в нашому зобов’язанні підтримувати вільну та незалежну Україну, інтегровану в євроатлантичне співтовариство

- заявив Шарль Мішель. 

Нагадаємо

У середу, 24 квітня, президент США Джо Байден підписав пакет законодавства, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні, а також допомогу іншим союзникам США.