pri-oderzhanni-khabara-na-zakarpatti-zatrimali-derzhinspektora

При одержанні хабара на Закарпатті затримали держінспектора

 • 10714 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 2 березня. УНН. Сьогодні, 2 березня, працівниками Хустської місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Нацполіції було викрито та затримано головного державного інспектора Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області при отриманні хабара у вигляді чергового траншу у розмірі 10 тис. грн. Про УНН повідомила речниця прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович.

Встановлено, що за оформлення та видачу декларації про закінчення будівництва та введення будинку в експлуатацію головний інспектор вимагав у закарпатця загалом 18 тис. грн, з них 8 тис. грн отримав першим траншем ще до моменту його затримання правоохоронними органами.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, посадовець затриманий у порядку ст.208 КПК України та вже готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Як уточнив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, вказане затримання здійснено у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди поєднаного з вимаганням (ч.3 ст.368 КК України).

Як раніше повідомляв УНН, слідчі прокуратури Закарпатської області разом з працівниками поліції області затримали оперуповноваженого Ужгородсьокго відділу поліції ГУНП в закарпатській області під час отримання хабара у сумі 2 тис. дол.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП