prichina-viniknennya-pozhezhi-u-tsentri-kiyeva-vstanovlyuyetsya-dsns

Причина виникнення пожежі у центрі Києва встановлюється - ДСНС

 • 13342 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Причина виникнення у будівлі напроти Центрального універмагу у центрі Києва пожежі, яка розпочалася близько 17 години і була ліквідована о 21:04 у вівторок, встановлюється, як і належність будинку, який горів, до пам'ятників архітерктури. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"Належність даної будівлі до реєстру "Пам’ятників архітектури" з’ясовується", - йдеться у повідомленні.

"Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих не було. Причина виникнення пожежі та збиток встановлюється", - додали у ДСНС.

За даними рятувальників, внаслідок пожежі, яка охопила 1000 кв. м, згоріли будівельні матеріали, перегородки та перекриття між 2-м та 3-м поверхами та дах будівлі. Крім того, має місце загроза часткового руйнування будівлі, що може призвести до виникнення класифікаційної надзвичайної ситуації.

Небезпека цієї пожежі, за даними ДСНС, полягала у тому, що вона могла розповсюдитися на поруч розташовані адміністративні будинки та зокрема, на будівлю Печерського районного суду Києва. Крім того, вогнеборці під час гасіння пожежі винесли з будівлі два кисневих балони, попередивши можливий вибух.

Після ліквідації пожежі на місці продовжили працювати пожежно-рятувальні підрозділи для розбирання та проливання горілих конструкцій.

Нагадаємо, 20 червня у центрі Києва сталась пожежа.

 

Українські Національні Новини

Київ