privatbank-povnistyu-pidkripiv-gotivkoyu-vsi-svoyi-bankomati-nbu

ПриватБанк повністю підкріпив готівкою всі свої банкомати - НБУ

 • 7082 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. ПриватБанк повністю підкріпив готівкою всі свої банкомати, а обсяг зняття готівки з банкоматів ПриватБанку зрівнявся з показниками до націоналізації. Про це повідомив перший заступник голови Національного банку України Яків Смолій у середу в Дніпрі, передає УНН з посиланням на прес-службу НБУ.

"Обсяги зняття готівки з банкоматів вийшли на режим, який був до переходу банку у власність держави. Банкомати завантажуються в нормальному режимі. Обсяги готівки є в необхідній кількості. Доступність систем видачі готівки сьогодні становить 93%", - сказав він.

Також перший заступник голови НБУ акцентував увагу, що ПриватБанк виконує всі платежі.

"ПриватБанк учора виконав всі платіжні доручення всіх клієнтів - юридичних і фізичних осіб. Також були сплачені всі платежі до бюджету. Як вже повідомлялося, об’єм платежів склав більше ніж 750 тисяч штук", - зауважив він.

Кабінет міністрів України на засіданні 18 грудня розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

 

Українські Національні Новини

Економіка