privatni-perevizniki-pidvischuyut-vartist-proyizdu-v-marshrutkakh-u-kiyevi-kmda

Приватні перевізники підвищують вартість проїзду в маршрутках у Києві - КМДА

 • 16233 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Вартість проїзду у приватних маршрутках столиці коштуватиме на одну гривню більше, тарифи на проїзд у комунальному транспорті залишаються незмінними. Про це повідомили у департаменті транспортної інфраструктури КМДА, передає УНН.

"Вартість проїзду у приватних маршрутках столиці коштуватиме на гривню більше. Водночас, тарифи на проїзд у комунальних тролейбусах, трамваях та автобусах залишається незмінною", - йдеться у повідомленні.

У департаменті пояснили, що приватні перевізники Києва ініціюють збільшення вартості своїх послуг на одну гривню "через підвищення заробітної плати водіям та іншим робітникам транспортних підприємств, що має відбутися у результаті зростання мінімальної зарплати в Україні".

Як зауважив керівник департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, "наразі міська влада спільно зі Світовим банком і ЄБРР завершує розробку нової транспортної схеми столиці, що дозволить зробити маршрути громадського транспорту більш оптимальними і зручними для мешканців".

"Окрім того, оновлюється парк автобусів, тролейбусів і трамваїв – у 2016 році було придбано більше сотні нових одиниць рухомого складу комунального громадського транспорту", - сказано у повідомленні.

Українські Національні Новини

Київ