prkordonniki-povernuli-divchinku-yaku-nezakonno-vivezli-do-yegiptu

Прикордонники повернули дівчинку, яку незаконно вивезли до Єгипту

 • 6338 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Прикордонники повернули 4-річну дівчинку, яку незаконно вивезли до Єгипту. Про це УНН повідомили у прес-службі ДПСУ.

Встановлено, що українка, яка не є матір'ю дівчинки, у змові з її батьком-єгиптянином переправили дитину закордон. Для організації незаконної мандрівки дівчинки жінка використала паспортний документ своєї дитини, а також завірену встановленим порядком згоду на вивіз дитини за кордон від її батька. При цьому справжня матір дитини згоди на вивіз своєї доньки за кордон не надавала, а будь-яких рішень суду про позбавлення її батьківських прав не приймалось.

Викривши злочинну схему прикордонники направили до поліції зібрані матеріали, які були внесені до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.332 КК України. Громадянці України оголосили підозру у вчинені кримінальних правопорушень, а також її оголосили у розшук. Невдовзі правопорушницю затримали.

Після проведення всіх підготовчих дій було розпочато низку заходів для повернення на Батьківщину й самої 4-річної дитини. Днями дівчинка прилетіла в Київ рейсом з Хургади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП