problema-z-postavkamy-ozbroien-zahrozhuie-zamorozhuvanniam-konfliktu-i-novym-kordonom-ukrainy-ta-rf-bolton

Проблема з поставками озброєнь загрожує заморожуванням конфлікту і новим кордоном України та рф - Болтон

 • 15670 переглядiв

На думку колишнього радника президента США Джона Болтона, Україні загрожує "заморожування" конфлікту і новий кордон із росією вздовж лінії зіткнення через можливі затримки в наданні американської військової допомоги та майбутні вибори у США.

Колишній радник президента США Джон Болтон вважає, що Україна була найбільш вразлива на початку 2022 року, але в нинішньому і наступному році є дві основні проблеми, - затримка з пакетом військової допомоги і майбутні вибори в США. Обидва фактори можуть вплинути на "заморожування" і фіксацію нового кордону України і росії вздовж лінії зіткнення, передає УНН, з посиланням на Current Time.

Зараз є небезпека, якщо США швидко не вирішать питання з пакетами допомоги. (...) Путіну може здаватися, що в нього є перевага в Україні - через проблеми з поставками озброєнь. І якщо в якийсь момент він раптом скаже: "Ця війна затягнулася, давайте влаштуємо перемир'я, проведемо мирні переговори в Женеві", - то тоді за фактом він отримає новий російсько-український кордон уздовж лінії зіткнення. І для України це буде рівнозначно поразці. 

- повідомив в інтерв'ю Current Time Джон Болтон.

На думку ексрадника президента США в період 2018-19 років, путін чекає на Трампа, який може оголосити про вихід із НАТО, що зробить Альянс неефективним навіть для самих країн-членів блоку.

16.04.2024, 17:53 • [views_0]

Я дуже стурбований у зв'язку з можливим переобранням Трампа. Особливо в контексті НАТО і російського вторгнення в Україну. Я думаю, що якщо Трамп реально сфокусується, що для нього непросто, на питаннях НАТО, то він може оголосити про вихід з Альянсу. Президенти мають право виходити з будь-яких угод, і він може це зробити. Наслідки для США в усьому світі стали б катастрофічними, але Трамп може прийняти таке рішення, це можливо. І Путін з цікавістю спостерігатиме за тим, чи зробить це Трамп, тому що вихід США з НАТО зробить Альянс неефективним не тільки у справі допомоги Україні, а й для самих країн-членів блоку.

 - повідомив колишній радник президента США в інтерв'ю.

16.04.2024, 15:47 • [views_0]

На думку Болтона, очільник кремля тримає в голові заяву Трампа про зупинення війни в Україні за 24 години.

Путін уважно слухав слова Трампа про те, що він нібито може зупинити війну в Україні за 24 години, що, звичайно, безглуздо. Трамп говорив, що зможе організувати зустріч Путіна і Зеленського і так усе вирішить. Цього, звісно, теж не станеться. Але коли він не зможе знайти швидке рішення, він захоче знайти винного. А своєї власної провини в цьому він не побачить. І ось тут, я боюся, знаючи, як Трамп захоплюється Путіним, він майже неминуче знайде винного в особі Зеленського. І ось це буде дуже погано для України

 - сказав Болтон.

Нагадаємо

За словами Президента Володимира Зеленського, без відповідної допомоги з боку США Україна не матиме шансів на перемогу у війні з росією.

03.04.2024, 09:44 • [views_0]

Ігор Тележніков

Війна