prodazh-yalinok-u-stolitsi-zdiysnyuyetsya-na-144-maydanchikakh

Продаж ялинок у столиці здійснюється на 144 майданчиках

 • 10240 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Цього року ялинки в столиці продаватимуть у всіх районах Києва на 144 майданчиках, які облаштовані на територіях ринків, торгівельних центрів та сільськогосподарських ярмарків. Про це у відповідь на запит УНН повідомили у департаменті промисловості та розвитку підприємства Київської міської державної адміністрації.

“Торгівля натуральними хвойними деревами буде здійснюватись через спеціалізовані майданчики, які розташовані на територіях ринків, торгівельних центрів, а також під час проведення щотижневих сільськогосподарських ярмарків. Крім того, відповідно до адресного переліку сезонних ярмарків з продажу натуральних хвойних дерев, новорічних прикрас у місті Києві з 15.12.16 по 21.12 16, на 144 спеціалізованих майданчиках, у всіх десяти районах м. Києва передбачена реалізація натуральних хвойних дерев”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святий Миколай із Президентом засвітили головну ялинку України

Також у повідомленні зазначено, що всі натуральні ялинки чиповані, що захистить споживачів від придбання незаконно зрублених дерев, оскільки в чипі міститься вся інформація про походження хвойного дерева та його реалізатора, а також мають екологічний паспорт, сертифікат лісництва та товарно-транспортну накладну для їх перевезення.

Також продаж ялинок здійснюється держлісгоспами. Так, у лісогосподарськими підприємствами Київського
ОУЛМГ проводиться торгівля деревами у спеціально об лаштованих пунктах реалізації. Такі пункти є у в Ірпіні, Фастові, Богуславі, Білій Церкві, а також у багатьох селах. З детальним переліком адрес можна ознайомитися на сайті лісового господарства.

Українські Національні Новини

Київ