proekt-pro-gromadsku-radu-pri-nazk-napravlyat-do-kabminu-nayblizhchim-chasom

Проект про громадську раду при НАЗК направлять до Кабміну найближчим часом

 • 9103 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Національному агентстві з питань запобігання корупції схвалено проект розпорядження про утворення громадської ради та затвердження її складу, який найближчим часом буде направлено до Кабінету міністрів, передає УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

"У Національному агентстві з питань запобігання корупції схвалено проект розпорядження про утворення громадської ради та затвердження її складу. Проект розпорядження найближчим часом буде направлено до Кабінету міністрів України", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що згідно із документом, у складі громадської ради 15 представників громадських організацій, обраних 24 лютого 2017 року за результатами рейтингового голосування на установчих зборах.

Також вказано, що відбулось установче засідання обраних до складу громадської ради при НАЗК представників, на якому обрано голову - представника громадської організації “Центр політичних досліджень “Ейдос” Віктора Тарана та розглянуто низку організаційних заходів в частині започаткування роботи громадської ради.

Нагадаємо, сформовано склад громадської ради при НАЗК.

Українські Національні Новини

Політика