protivnik-styagnuv-u-bakhmut-bilshu-chastinu-svoyikh-rezerviv-ta-znachno-posiliv-ugrupovannya-minoboroni

Противник стягнув у Бахмут більшу частину своїх резервів та значно посилив угруповання - Міноборони

 • 680090 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Сьогодні весь день ворог атакував Бахмут. Всі атаки оборонцями відбиті. Станом на зараз ЗСУ контролюють південно-західну частину Бахмута. Таку інформацію наводить заступниця міністра оборони Ганна Маляр, інформує УНН.

Цитата

"На околицях на півночі від Бахмута ворог теж атакував. Атаки відбиті. На окремих ділянках є просування наших військ на 500 метрів", - повідомила вона.

Деталі

У передмісті Бахмута на півдні протягом дня йшли запеклі бої. Противник переходив у наступ та намагався повернути втрачені території, але зазнав втрат та не зміг виконати свої задачі. На окремих ділянках війська ЗСУ просунулись на 1 км.

"Військові задачі оборона Бахмута та передмістя виконує. Наразі ми виграємо час для певних запланованих дій. Командування ОСУВ Хортиця, в зоні відповідальності якого Бахмутський напрямок, тримає ситуацію під контролем", - додала Маляр.

Додамо

Сили оборони на Бахмутському напрямку продовжують просуватися на флангах, за минулу добу вдалося пройти на відстань від 150 до 1700 метрів.

Українські Національні Новини

Війна