protyvnyk-namahaietsia-vziaty-chasiv-yar-v-operatyvne-otochennia-ale-za-ostanni-7-dniv-zhodnykh-uspikhiv-ne-mav-voloshyn

Противник намагається взяти Часів Яр в оперативне оточення, але за останні 7 днів жодних успіхів не мав - Волошин

 • 15440 переглядiв

росіяни намагаються захопити Часовий Яр, обійшовши його з флангу через населені пункти Богданівка та Іванівське, але за останні 7 днів, незважаючи на цілодобові бої, оточити Часовий Яр не вдалося.

Для захоплення Часового Яру, російська армія намагається обійти його по флангам через інші населені пункти - це Богданівка та Іванівське. Бойові дії за населений пункт тривають цілодобово. Також росіяни намагаються взяти Часів Яр в оперативне оточення, але за останні 7 днів жодних успіхів не мав. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Для захоплення Часового Яру, російська армія намагається обійти його по флангам через інші населені пункти - це Богданівка та Іванівське. Бойові дії тривають цілодобово. Ворог також зосереджує свої зусилля для прориву нашої оборони західніше Бахмуту для виходу до каналу Сіверський Донець - Донбас. Противник намагається взяти Часів Яр в оперативне оточення, але за останні 7 днів жодних успіхів не мав. Вони також намагаються взяти село Іванівське та Богданівське, щоб зайти до Часового Яру, активно штурмують цих два населених пункти, щоб взяти Часів Яр

 - сказав Волошин.

Він зазначив, що ворог, намагаючись вирівняти лінію оборони, безуспішно штурмує ще і Андріївку та Кліщіївки.

В районі Кліщіївки було помічено те, що збільшується кількість особового складу ворожої армії

- додав Волошин.

Нагадаємо

Понад половина селища Очеретине перебуває під контролем Збройних сил України. Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під вогневим контролем.