ptashiniy-mogilnik-na-kiyivschini-pidozryuvanim-obrali-zapobizhni-zakhodi

Пташиний могильник на Київщині: підозрюваним обрали запобіжні заходи

 • 12392 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Ввечері 9 червня печерський районний суд обрав запобіжний захід власникам і керівнику структурного підрозділу одного з найбільших агрохолдингів України ТОВ “Комплекс-Агромарс”. Вони випускають курятину під маркою “Гаврилівські курчата”. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення генерального прокурора Лариси Сарган у Twitter.

"Гаврилівські курчата. Печерський суд обрав власнику агрохолдингу - Є.Сігалу - запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 80 млн грн", - написала вона.

Л. Сарган також повідомила, що Печерський суд обрав одному із власників агрохолдингу - М.Сігал - запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 90 млн грн.

"Гаврилівські курчата. Печерський суд обрав директору структурного підрозділу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 84 млн грн", - підкреслила прокурор.

Вчора, через організацію незаконного пташиного скотомогильника затримали колишнього депутата від "Партії регіонів" Євгенія Сігала.

Як повідомляв УНН, Нацполіція затримала власників агрохолдингу за підозрою в організації пташиного могильника та забрудненні навколишнього середовища.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП