punkt-obigrivu-pochav-diyati-v-uzhgorodi-i-stav-18-m-v-oblasti

Пункт обігріву почав діяти в Ужгороді і став 18-м в області

 • 8979 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 16 грудня. УНН. Всього на території Закарпатської області розгорнули 18 пунктів обігріву у зв’язку із прогнозованим погіршенням погодних умов та з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей. Сьогодні такий пункт почав діяти і в Ужгороді. Про це проінформували в управлінні ДСНС у Закарпатській області, повідомляє УНН.

У наметі, що знаходиться в парку Перемоги, рятувальники цілодобово надаватимуть допомогу, гарячий чай та хлібобулочні вироби всім, хто в період низьких температур цього потребуватиме.

За словами міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, напередодні відбулося засідання комісії Ужгородської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і у зв'язку з ускладненням погодних умов та похолоданням було вирішено розгорнути такий мобільний пункт обігріву.

Водночас, за інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, протягом найближчої доби по області прогнозується мінлива хмарність, вночі, вранці та в першій половині дня місцями туман. На дорогах більшої частини території області ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 1-6° морозу.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, на Закарпатті розгорнули 17 пунктів обігріву у трьох районах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП