putin-u-krimu-vidvidav-budivnitstvo-mosta

Путін у Криму відвідав будівництво моста

 • 11518 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. У середу, 14 березня, Президент РФ Володимир Путін відвідав Кримський міст в рамках президентської агітаційної кампанії в окупованому Криму. Він не виключив, що рух транспортних засобів по Кримському мосту буде відкрито раніше запланованого терміну, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Цікавий об'єкт, потужний і виходить навіть раніше терміну", - сказав він під час візиту.

Керівник компанії "Стройгазмотаж" (генерального підрядника будівництва Кримського моста) Аркадій Ротенберг доповів Путіну, що у грудні 2018 року автомобільна дорога повинна відкриватися, але в травні вже буде готова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін заявив, що повернення Криму Україні неможливе за жодних обставин

"Хотілося б, звичайно, щоб люди могли вже в літній сезон скористатися", - зазначив Путін.

"Сподіваюся, що все буде доведено до кінця, як годиться, в строк або навіть раніше терміну", - сказав він, зазначивши, що при цьому потрібно обов'язково забезпечити належну якість робіт.
За його словами, "залишилося тільки дообладнати автомобільну дорогу, покласти асфальтобетон, розмітку зробити - це вже не найскладніша робота".

"У другій частині [робіт з будівництва залізничної частини моста] ще належить багато чого зробити", - зауважив президент РФ. Введення в експлуатацію залізничної частини поста планується на кінець 2019 року.

Нагадаємо, Президент РФ Володимир Путін запланував у середу, 14 березня, завершити президентську агітаційну кампанію поїздкою в окуповані Крим і Севастополь.

Українські Національні Новини

Політика