pyaniy-vodiy-tavriyi-perekinuvsya-vtikayuchi-vid-politseyskikh-u-zaporizhzhi

П'яний водій "Таврії" перекинувся, втікаючи від поліцейських у Запоріжжі

 • 7620 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 16 листопада. УНН. Втікаючі від переслідування поліцейськими у Запоріжжі, водій "Таврії" допустив перекидання авто. Про це проінформували у прес-службі патрульної поліції міста, повідомляє УНН.

Екіпаж патрульної поліції на Набережній магістралі помітив автомобіль "Таврія", в якого не працювали габаритні вогні з правої сторони. Поліцейські подали сигнали для зупинки транспортного засобу. Але водій проігнорував вимоги правоохоронців та почав збільшувати швидкість.

Патрульні продовжували переслідувати втікача до вулиці Перемоги. Там, водій не впорався з керуванням та допустив перекидання авто.

Як з'ясувалось, за кермом перебував 19-річний водій у стадії алкогольного сп'яніння. Разом з ним в автівці були ще четверо пасажирів. В результаті аварії ніхто не постраждав. Від медичної допомоги всі п'ятеро відмовились.

Поліцейські склали на 19-річного водія адмінматеріали за статтями 130 (керування у стані сп’яніння), 124 (вчинення ДТП) та 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП