r-federer-triumfuvav-na-tenisnomu-turniri-u-mayami

Р.Федерер тріумфував на тенісному турнірі у Маямі

 • 9610 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Екс-перша ракетка світу швейцарець Роджер Федерер став переможцем турніру категорії ATP Masters 1000 "Miami Open", повідомляє УНН з посиланням на сайт АТР.

У фіналі Р.Федерер, посіяний під 4 номером, впевнено обіграв іншого екс-лідера світової класифікації іспанця Рафаеля Надаля (3 сіяний) – 6:3, 6:4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: С.Стаховський обіграв двох тенісистів на старті турніру у Франції

На шляху до титулу швейцарець також святкував перемоги над: Френсісом Тіафо, Хуаном Мартіном дель Потро, Роберто Баутіста Агутом, Томашем Бердихом і Ніком Кіріосом.

Таким чином Р.Федерер виграв свій третій Мастерс в Маямі в кар'єрі і зумів зробити це через 11 років після другого титулу.

Окрім того, швейцарець став найстаршим чемпіоном в історії турніру. Всього в активі Р.Федерера 91 титул виграний титул АТР і 26 з них - категорії Мастерс.

Примітно, що за підсумками "Miami Open" Р.Федерер підніметься з 6-го на 4-е місце в рейтингу АТР.

Зауважимо, що тенісист вперше за 37-матчеву історію протистоянь з Р.Надалем виграв в іспанця чотири зустрічі поспіль і п'ять сетів поспіль.

Додамо також, Р.Федерер заявив, що не планує виступати на ґрунтових турнірах в цьому році, за винятком Відкритого чемпіонату Франції.

Українські Національні Новини

Спорт