rada-planuye-u-chetver-zakripiti-u-zakonodavstvi-viyskove-vitannya-slava-ukrayini

Рада планує у четвер закріпити у законодавстві військове вітання "Слава Україні"

 • 8823 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Верховна Рада у четвер планує розглянути президентський законопроект про закріплення у законодавстві військового вітання "Слава Україні" та визначитися стосовно повернення кримінальної відповідальності за незаконний перетин кордону. Про це сказано у порядку денному на сьогодні, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі мають намір визначитися стосовно законопроектів про підвищення соціального захисту військовослужбовців, щодо провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, а також визначитися стосовно пропозицій Президента до законопроектів про кримінальну відповідальність за вивезення лісу-кругляка та щодо запровадження механізму "єдиного вікна" й оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України.

Крім цього, депутати зокрема збираються розглянути законопроекти про посилення відповідальності за порушення окремих правил дорожнього руху, а також визначитися стосовно змін до законів "Про житловий фонд соціального призначення" та внести зміни до законодавства щодо удосконалення діяльності Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, а також ратифікувати низку міжнародних угод.

Нагадаємо, парламентський комітет з нацбезпеки рекомендував підтримати курс України на НАТО та ЄС, а також рекомендував підтримати зміну вітання військових на "Слава Україні".

Українські Національні Новини

Політика