rada-sprobuye-vklyuchiti-do-poryadku-dennogo-zakonoproekt-pro-antikoruptsiyniy-sud

Рада спробує включити до порядку денного законопроект про Антикорупційний суд

 • 8776 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Верховна Рада у четвер планує продовжити розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу та знову спробує включити до порядку денного законопроект про Антикорупційний суд. Про це сказано у порядку денному на сьогодні, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі планують у другому читанні розглянути законопроект про приватизацію та проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку України.

Крім цього депутати серед іншого мають намір визначитися щодо проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень, проекту закону про внесення змін до закону "Про запобігання корупції" щодо особливостей фінансового контролю окремих категорій осіб, проекту закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги, а також визначитися щодо низки законопроектів, які сприятимуть впровадженню в Україні мобільного зв’язку четвертого покоління.

Додамо, Верховна Рада 17 січня не змогла завершити розгляд правок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Як повідомляв УНН, 17 січня комітет ВР підтримав діяльність ГПУ щодо розшуку та конфіскації коштів оточення екс-президента Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Політика