rada-u-vivtorok-rozpochne-vosmu-sesiyu

Рада у вівторок розпочне восьму сесію

 • 6247 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Верховна Рада у вівторок розпочинає роботу восьмої сесії та планує затвердити її порядок денний, передає кореспондент УНН.

Парламентарі також мають намір визначитися щодо низки питань економічної політики, зокрема стосовно законопроекту щодо створення та ведення кредитного реєстру Національного банку України та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків.

Крім цього депутати планують доручити профільному комітету прискорити підготовку до розгляду законопроектів про Вищий антикорупційний суд та визначитися щодо пакету законопроектів про стимулювання створення та діяльності дрібних фермерських господарств і деконцентрації повноважень у сфері земельних відносин та стосовно президентських законопроектів щодо забезпечення відкритості фінансування громадських об’єднань та щодо особливостей фінансового контролю окремих категорій осіб.

Також парламентарі серед іншого планують ратифікувати угоду між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо доступу до довготермінового фінансування та визначитися стосовно законопроекту про віднесення пенсійних фондів до реєстру неприбуткових організацій.

Як повідомляв УНН, Рада цього тижня не розглядатиме кандидатуру на голову НБУ через брак голосів.

Українські Національні Новини

Політика