radnik-sekretarya-rnbo-sivokho-ne-virit-danim-opituvannya-meshkantsiv-ordlo-schodo-viboriv

Радник секретаря РНБО Сивохо не вірить даним опитування мешканців ОРДЛО щодо виборів

 • 14186 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу Сергій Сивохо висловив сумнів щодо достовірності даних соцопитування в окремих районах Донецької і Луганської областей, окупованих Росією. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку Сергія Сивохи у Facebook.

"Всі, хто в темі, знають, що опитати face-to-face 1600 респондентів по структурованій анкеті в домогосподарствах і не поспілкуватися потім з МДБ невизнаних республік неможливо. Відповідно, або це опитування проводилося дистанційно, що применшує його значимість, або воно було погоджене з представниками влади т. зв. ЛДНР, а отже, відредаговане в потрібному ключі", - йдеться у заяві.

Сивохо звернув увагу на те, що це дослідження з'явилося відразу після заяви "Голосу" про вихід з Мінського процесу і "заморожування" непідконтрольних територій.

"Очевидно, що комусь дуже не хочеться миру й повернення українських територій. А у випадку з виходом з мінського процесу - виграє тільки Росія, яка зможе нарешті позбутися санкцій і продовжити активніше "займатися" "кинутими" Україною територіями", - заявив радник.

"Мирний процес незворотній і сьогоднішнє розведення військ у Петрівському цьому підтвердження", - підкреслив Сергій Сивохо.

Нагадаємо, понад 67% жителів тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях упевнені в необхідності проведення місцевих виборів. Про це йдеться у результатах дослідження, проведеного Українським інститутом майбутнього та видання "Дзеркало тижня" за допомогою компанії "Нью Імідж Маркетинг Груп".

Українські Національні Новини

Суспільство