ramshtain-20-ostin-zaiavyv-shcho-kontaktna-hrupa-rukhaietsia-na-povnii-shvydkosti-dlia-nadannia-ukraini-neobkhidnoho

"Рамштайн-20": Остін заявив, що контактна група рухається "на повній швидкості" для надання Україні необхідного

 • 23207 переглядiв

Контактна група під головуванням міністра оборони США Ллойда Остіна продовжує повним ходом працювати над наданням Україні можливостей, необхідних для протистояння російській агресії, про що було заявлено під час 20-ї зустрічі у Рамштайнському форматі.

Контактна група з питань оборони України продовжує рухатися вперед на повній швидкості, щоб надати Україні ті спроможності, які їй необхідні. Про це заявив голова Міноборони США Ллойд Остін, який сьогодні очолив засідання у форматі "Рамштайн", пише УНН.

Деталі

"Приємно повернутися до Рамштайну на 20-те засідання Контактної групи з питань оборони України. Ця Контактна група продовжує рухатися вперед на повній швидкості, щоб надати Україні ті спроможності, які їй необхідні. Сьогодні наш меседж чіткий: Україна не відступить, як і Сполучені Штати", - написав Остін у X.

Голова Пентагону під час зустрічі вказав, що "ми як і раніше сповнені рішучості надати Україні ресурси, необхідні для протистояння агресії кремля. І країни сумління, які сьогодні тут зібралися, також. Разом ця Контактна група продовжує копати глибше, щоб отримати життєво важливу безпекову допомогу Україні".

Нагадаємо

Засідання у форматі "Рамштайн" відбувається на американській військовій базі Рамштайн у Німеччині.

Остін, який здійснює свою першу закордонну поїздку після лікування раку простати, очолює зустріч за участю близько 50 союзників, які надають військову підтримку Україні.

Юлія Шрамко

Війна