rankova-raketna-ataka-na-kyiv-rosiiany-tsilyly-v-obiekty-hur-suspilne

Ранкова ракетна атака на Київ: росіяни цілили в об'єкти ГУР - Суспільне

 • 27187 переглядiв

Ранковий ракетний обстріл Києва 21 березня був спрямований насамперед на об'єкти Головного управління розвідки Міністерства оборони України, але всі ракети були успішно збиті українською протиповітряною обороною.

Головною ціллю ранкової ракетної атаки на столицю були об'єкти Головного управління розвідки Міноборони України. Про це повідомляє Суспільне із посиланням на власні джерела у спецслужбах, передає УНН.

"Абсолютна більшість ракет, які летіли по Києву 21 березня, була спрямована на об'єкти Головного управління розвідки. Всі вони збиті. 

— заявило у коментарі Суспільному джерело зі спедслужб.

Контекст

За офіційною інформацією Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 21 березня ворог здійснив ракетний удар двома балістичними/аеробалістичними ракетами "Іскандер-М" (KN-23)/Х-47М2 "Кинджал", а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Як повідомили у КМВА, у результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті над Києвом та на підступах до столиці. Внаслідок ракетного обстрілу в Києві були поранені 13 людей, з них 6 у Святошинському районі та 7 у Шевченківському районі. Зокрема, 4 людини ушпиталені, минулось без загиблих.

Ракетна атака на Київ: Кулеба закликав Конгрес США розблокувати допомогу Україні21.03.24, 10:39 • [views_0]