razumkov-ofitsiyno-sklikav-pozachergovu-sesiyu-vr-na-23-serpnya

Разумков офіційно скликав позачергову сесію ВР на 23 серпня

 • 39940 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. У понеділок, 23 серпня, о 16:00 відбудеться позачергова сесія Верховної Ради. На порядку денному - єдине питання. Голова ВР Дмитро Разумков підписав відповідне розпорядження, яке оприлюднила його прессекретар Ольга Туній у середу, інформує УНН.

Цитата:

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту 23 серпня о 16:00, у зв’язку з вимогою 156-ти народних депутатів", - повідомила прессекретар голови ВР.

Деталі

На позачерговій сесії, за повідомленням, розглядатиметься проект постанови про звернення Верховної Ради до ООН, ПАРЄ, Парламентської асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї НАТО, Парламентської асамблеї ОЧЕС, Європейського парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в межах Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації (№ 5775).

Додамо

Саміт “Кримської платформи” відбудеться 23 серпня 2021 року, за його підсумками може бути ухвалена декларація. В установчому саміті візьме участь понад 40 країн. 17 серпня до країн-учасників “Кримської платформи” приєдналася Іспанія.

Доповнення

12 липня голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що Рада збиратиметься на засідання у серпні. Зокрема, позачергове планується на День Незалежності, та сесія - на 23 серпня під час проведення "Кримської платформи".

Раніше заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук повідомляла, що під час засідань у серпні депутати, ймовірно, голосуватимуть за постанову щодо деокупації Криму, а також може бути проголосовано закон про великий Герб.

2 серпня голова ВР підписав розпорядження про проведення 24 серпня урочистого засідання Верховної Ради з нагоди 30-ї річниці прийняття Акта проголошення незалежності України.

Українські Національні Новини

Політика