reshko-pro-dogovirni-matchi-koruptsiya-protsvitala-a-ffu-baydikuvala-i-movchala

Решко про договірні матчі: корупція процвітала, а ФФУ байдикувала і мовчала

 • 6581 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Поки в українському футболі процвітала корупція, Федерація Футболу України байдикувала і займалася демагогією. Про це заявив екс-функціонер ФФУ Стефан Решко, коментуючи останні події в українському футболі, пов'язані з обшуками за підозрою в договірних матчах, передає УНН з посиланням профільне видання "Про футбол".

"Це ганьба і повна безкарність. Це тривало стільки часу, а Федерація нічого не робила, тільки базікала. Добре, хоч зараз щось заворушилося. Але бачите, нікого не затримали, ніхто не постраждав. Хоча, сподіваюся, цей шум піде на користь нашому футболу, і клуби перестануть займатися цими брудними справами. Це жах, аж 35 клубів потрапили під підозру. Всі знали, що договірні матчі в українському футболі не рідкість, але в таких масштабах ...", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Павелко заявили в ГПУ: вимагають відкрити кримінальне провадження

Також, Решко висловив сумнів щодо того, що за результатами гучної справи винуватці будуть покарані.

"Когось оштрафують на 8000 гривень, і на тому буде кінець", - вважає він.

Як повідомляв УНН, раніше Павелко розповів про величезну кількість учасників договірних матчів в період його керівництва ФФУ.

Також нагадаємо, що у НАЗК ініціювали перевірку декларацій про доходи Павелка, яка може тривати протягом мінімум 2-х місяців.

Українські Національні Новини

Спорт